tirsdag 26. september 2023

260923 Tirsdagstur til Khao Kalok



  • Tirsdagstur til Khao Kalok.
Vi startet turen fra lyskrysset soi 116 i lett overskyet vær og fin temperatur. Turen gikk i fint tempo, (kanskje litt for fort,) langs Phetchkasem road til Pranburi. 30 km sør om Hua Hin.  Motsetning til området Hua Hin er Pranburi et mye fredeligere område, langs kyststripa er det lange strender hvor en virkelig kan nyte stillheten, uten å bli forstyrret av mange turister. Restauranter og mindre spisesteder er det i hopetall fra Pak Nam Pran til Sam Rio Yot en strekning på 30 km. Flotte store hotell, men og mindre og mye billigere overnattingsteder er det langs hele strekningen. Området er preget av en stor fiskekultur.
Khao Kalok
Vi tok av i andre lyskrysset syklet noen få km forbi sykehuset før vi tok 20 min pause.fylle vannflasker, høre om Jonsvikingene, slaget Hafrsfjord .Gareth fraWales, som var med for første gg, ble innført i den norske kongesaga av sykkelgjengen,s ubestridte «pratmaker i positiv betydning EGIL , kontaktsøkende, prater med alle, sprek til de grader, inkluderende osv.
Vi kastet oss på sykkelen igjen , syklet over Pranburi River og jeg fikk sykle sammen med Jan.ca 10 km, det gikk i 32-35 km/t. Vi fant frem til møtestedet en liten fortausbodega.  

 Mat og drikke ble inntatt, frokost og tea på meg, is, kakao osv.  Vi syklet  så langs stranda , forbi det nydelige tempelet .,gjennom Khao Kalok , Pak Nam Pran og opp bakkene til neste restaurant, hvor det var legalt med en øl.Noen måtte kjøle seg ned, feks Robert 
 Og noen herre måtte ha en øl  Deretter i godt tempo 15 km hjem, kjempehyggelig tur. 70 km på meg.

Takk for turen 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

260923 Tirsdagstur til Khao Kalok

Tirsdagstur til Khao Kalok. Vi startet turen fra lyskrysset soi 116 i lett overskyet vær og fin temperatur. Turen gikk i fint tempo, (kanskj...