mandag 11. november 2019

Uke 46,Sykkelgruppen Mandag 11.11.2019


Hjarl nyter pausen ved Springfield


Mandag 11 november, ja dette er en merkedag i historiens lys, 1 Verdenskrig sluttet på denne dag for 101 år siden Det er også fullmåne idag, dvs Loy Krathong
 Når fullmånen i den tolvte lunarmåneden lyser opp nattehimmelen, seiler tusentalls med dekorerte krathonger eller tradisjonelle bananbladflåter nedover elvene og kanalene i et trollbindende ritual kalt Loi Krathong — "lysenes festival". 
Dette er en festival hvor en feirer og hedrer Buddah, men den symboliserer at alt det vonde settes på flåten og skal flyte bort og lyset på flåten skal fortsette å skinne og lyse opp ditt sinn.

Black Mountain
Små idylliske steder 

Dette skal da være en sykkelblogg, men den skal krydres med små historier fra ulike ståsteder.
 Sykkelturen idag ble en koselig tur i rolig tempo, 65 km, først kanalvegen mot Chaam til veg nr 1001, Det var her vi møtte ingeniøravdelingen som var på oppmåling av et vegprosjekt, etter en fotoseanse med selfier osv dro vi forbi Springfield Resort. I dette områdethar kinesiske investorer kjøpt opp store landområder, hvor det skal bygges ca 2000 boliger.
Vi tok så veg 1010 , en ny veg for de fleste i sykkelgruppen, veien kommer ned mellom A og C sløyfa på Springfield golfbaneDet er lange nedoverbakker hvor en triller i 40 km/t dvs kos, her fikk vi en lang pause.
Ingeniører i arbeid
Vi krysset  så motorveien og syklet gjennom skolen for agricultur, dvs en landbruksskole. Her traff vi mange skoleelever som stod og fniste, jentene snakket ok engelsk, mens guttene, nei de var som gutter flest,småtøffe men hyggelige.
Etter noen kilometer lang Pass-Road kom vi til Black Mountain, Vi syklet innom et dansk ektepar, med et stort husprosjekt, litt Anna i ødemarka, synes jeg, men heldigvis vi er forskjellige. Vi syklet via Pala-U road gjennom små krinkelkroker, hvor en helst bør være kjent, før vi tok Soi 88 over fjellet, en hyggelig stopp hos Rune, før vi dro hjem
Langs Pass-road
Rune og Hjarl 
Seven/Eleven 
Buddhismen setter preg på landsbygda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

260923 Tirsdagstur til Khao Kalok

Tirsdagstur til Khao Kalok. Vi startet turen fra lyskrysset soi 116 i lett overskyet vær og fin temperatur. Turen gikk i fint tempo, (kanskj...