tirsdag 29. oktober 2019

Rapport fra sykkelgruppen uke 44

Rapport fra sykkelgruppen , uke 44

Ja ukene bare flyr avsted, men sykkelgruppen trår videre. Idag mandag hadde gruppen en tur som nærmest kan beskrives som " På igjengrodde stier" Jeg hadde litt feber og Rune sliter med et kne, men dette skal forbigås i stillhet, bagateller må nevnes, men heller ikke mer. Ja mandag da skal turene gå mot nord, slik ble det i starten,vi syklet rolig til vei 1001, før vi dreide av mot vest, krysset motorveien, og prøvde en ny veg. Jo det gikk da bra litt grus og dårlig asflt syklet vi i ca 15 min for til slutt å havne på den samme motorvegen somvi villeunnga, bare litt nærmere Lake View enn der vi startet, men det var da forsøket verdt. Som nevnt jo LakeView måtte vi jo innom, men da vi kom til siste ve sving før klubbhuset tok vi veien rett frm. Jeg hadde sett på kartet at det var mulig å sykle til golfbanen Springfield, og det hersker det ingen tvil om at det er mulig, fin vei.Men igjen bommet vi på sving og derfra er det kun bushen som gjelder, veien buktet seg mellom tettvokste vekster og trer, og etter ca 10 km vi tilbake til utgangspunktet nemlig hull 3 på C-sløyfa. Resten av turen gikk i høyt tempo mot Black Mountain, til dagens velfortjente kalde drikke, jeg må si det men det en Chang. Resten av turen forble rolig over fjellet til Peters lune rede i soi 88.
For de av dere som ikke sykler, hadde dere bare vist om alt dere går glipp av, men jeg skal ikke mase, det er selvsagt prioriteringer livet består av, men det er en fantastisk idrett og det er godt å kjenne at kroppen lever, selv en både har feber og er stiv og støl.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

260923 Tirsdagstur til Khao Kalok

Tirsdagstur til Khao Kalok. Vi startet turen fra lyskrysset soi 116 i lett overskyet vær og fin temperatur. Turen gikk i fint tempo, (kanskj...