tirsdag 14. januar 2020

Hua Hin- Krabi Tirsdag 14.01.2020


r

Mye av dagens tur var på
slike veier
Ole

Image result for Rekeoppdrett i thailand
Rekeoppdre
 Turen idag har vel bokstavelig talt vært både en opptur og en nedtur.
Ettersom min bedre halvdel vår både sår,rød og passelig øm, valgte jeg idag å hvile den delen av kroppen. Men å sitte på i følgebil er heller ikke for amatører, dvs etter noen kilometer i indre del av Chumphon ,med masse småveier, kryss og nærmest stier, var gjengen borte vekk.
Etter noen Messenger meldinger med sending av posisjonsdata ordnet det meste seg.
Turen var planlagt nær kysten, men ikke så nær som vi syklet. Valget er enkelt, skal en sykle kysten, som er mest naturskjønt, men med noen store stigninger, eller skal en sykle litt vekk, som er flatere og har mindre vind. Valget ble kystnært.
Bildene taler sitt eget språk, turen gikk veldig greit for alle. Jeg fikk en ny opplevelse, nemlig å sitte på med en eminent sjåfør, flink til å kjøre, lese kart, ta bilder, film ,ja ,dvs flink til det meste.
Veiene idag var variert, med både veiarbeid,smale veier, kjerreveier på landsbygda,asfaltert og dårlig asfalterte veier,motorveistandard osv.
En engelskmann med privat
følgebil
Hjarl i fin driv, fin
 kroppsholdning
Naturen i denne delen av landet er kystkultur, små landsbyer, med heller sparsommelig infrastruktur, noen fiskebåter. De dyrker som ellers en del ananas, mye gummitrær, kokostrær av mange typer, banan og andre typer frukter og grønnsaker. Små Resorter både pryder og skjemmer landskapet langs hele kysten, ellers veldig spredt bosetting, men folk er hyggelige roper og vinker til oss når vi passerer.
Image result for lamae beach resort
Lamae Beach Resort
Vi har ankommet en fin Resort Lamae Beach Resort, som ligger helt kloss i havet, og de friske av oss ,har jo prøvd saltvannets gleder.


Jahn, 
 
Mye av kysten er  slik som på
 dette bildet

Rune
 Turen i morgen vil  bli kystnært i starten, deretter går den innover i landet mot Surat Thani. Da håper jeg livet i min bedre halvdel er bedre, så da får vi se om det blir på sykkelen igjen. Håpet kan ingen ta fra meg.
P



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

260923 Tirsdagstur til Khao Kalok

Tirsdagstur til Khao Kalok. Vi startet turen fra lyskrysset soi 116 i lett overskyet vær og fin temperatur. Turen gikk i fint tempo, (kanskj...